Google Reviews

Bekijk hier onze Google Reviews

 • review rating 5  We hebben genoten van ons verblijf bij Het Arendsnest. Alles was keurig schoon en praktisch ingedeeld. De keuken was compleet ingericht en er waren zelfs een wasmachine en droger. Het zeer uitgebreide ontbijt was heerlijk! Gastheer en gastvrouw hartelijk dank voor jullie goede zorgen!

  thumb Annemieke Otto
  6/06/2019
 • review rating 5  Echt super verblijf gehad! Het appartement was erg schoon en fris. Wij waren hier om onze trouwdag te vieren. Hiervoor hadden de eigenaren het appartement helemaal versiert met allerlei ballonnen, rozen en huwelijksversieringen. Ook was er een fles alcoholvrije( op verzoek) champagne geregeld, overal was aan gedacht! Het huisje, de sauna, jacuzzi, het ontbijt, de gastvrijheid en de omgeving in één woord geweldig. Het verblijf is zeker een aanrader!

  thumb Tessa Van Duijn
  1/12/2020
 • review rating 5  Een geweldig weekend gehad. Er is overal aan gedacht en prachtig ingericht. Heerlijk gebubbeld in de jacuzzi tot laat in de avond (met -2 graden nogsteeds heerlijk). Ook de sauna is een aanrader. Het ontbijt was meer dan compleet met genoeg keuze. Prachtige omgeving en 3 mooie hertjes voor de deur. Wij komen zeker nog een keer terug!

  thumb Esmee van der Does
  12/29/2019
 • review rating 5  Het ontbreekt je aan niets bij het arendsnest: Warm welkom Prachtige locatie Alles goed verzorgd Heerlijk ontbijt Grote jacuzzi en prachtig zwembad. Ontzettend bedankt voor de fijne tijd!

  thumb lesley plooy
  6/15/2019
 • review rating 5  Heerlijke locatie, voorzien van alle gemakken. De gastvrouw en -heer zijn erg vriendelijk en lieten zelfs een lief cadeautje voor de kinderen achter. De jacuzzi is erg ruim en met de herten en kangoeroes in de tuin heb je een mooi uitzicht. Hier komen we zeker nog een keer terug!

  thumb Anne Bergshoeff
  6/02/2019

 

Klik hier om alle reviews te bekijken

Telefoon :

Emailadres:

B&B Arendsnest:

Schalm 5a - 3927 EH Renswoude

Bank:

NL89 RABO 0326 7917 44

12 + 7 =

© 2019 Arendsnest. All Rights Reserved.
Powered by LupsOnline.