Informatie omgeving

Arendsnest Luxury Apartments

Overnachten met sauna

Even helemaal ontspannen. Kom dan overnachten met sauna bij Arendsnest Luxury Apartments. Wat is er fijner dan helemaal te ontspannen en tot rust te komen in een sauna. Je kunt kiezen uit een overnachting met Finse sauna of een overnachting met infrarood sauna. Tijdens je verblijf kun je in privésfeer onbeperkt en in alle rust genieten van de luxe wellness faciliteiten.

Gastenverblijven Klik om te reserveren
×

Arendsnest Luxury Apartments

Overnachten met sauna

Hottub met sauna

Gastenverblijf bed rozenblaadjes

Luxe overnachting

Overnachten met sauna

De Finse sauna heeft een ideale temperatuur tussen de 70 en 90 graden Celcius. Geniet van de heerlijke geur van essentiële oliën wanneer het water over de stenen van de saunakachel wordt verdeeld. De vochtige en geurige warmte zal zich verspreiden. De stoom valt over je heen als een warme deken. Een ware beleving die je zintuigen zal prikkelen.

Klik om te reserveren

Zij gingen je voor

Klantervaringen

Review sterren grijsblauw

Wat hebben we genoten met onze 2 baby’s in de mega Jacuzzi. Bij aankomst lag er een cadeautje voor de meiden klaar, erg attent. Het huisje is van alle gemakken voorzien.

– Cindy Jansmaat

Review sterren grijsblauw

Zeer warm welkom! Wij hebben een aangenaam verblijf gehad in deze landelijke, luxe Bed&Breakfast. Mooie ruime verblijfplaats met een voldoende privacy.

– Leentje Heyvaert

Review sterren grijsblauw

Met zijn tweeën hebben we even helemaal kunnen ontspannen. Ruime appartement met een heerlijke jacuzzi. Eigenaren waren vriendelijk en behulpzaam.

– Thomas en Marije Zwiers

Review sterren grijsblauw

Een hele fijne plek tussen de weilanden, en een appartement met veel privacy. De ontvangst was zeer gastvrij en alles was goed verzorgd. Zeker een aanrader!

– Florent Luyckx

Combi voordeel

Het gastenverblijf

Volledige ontspanning

Of wat dacht je van een infrarood sauna? Relax onder een sterrenhemel in de infrarood sauna. De temperatuur ligt tussen de 35 en 60 graden Celcius en is een goed alternatief voor personen die de hoge temperatuur van de Finse sauna niet goed kunnen verdragen. De infrarood stralen hebben een gunstig effect voor bijv. spier- en gewrichtspijnen. Beleef en geniet van volledige ontspanning.

Klik om te reserveren

Wellness overnachting

Geniet en ontspan

Even jezelf opladen

Ben jij toe aan rust om je batterij weer op te laden, verwen jezelf of een ander met een overnachting met sauna. Hoe relaxed kan het zijn om heerlijk te ontspannen. Dankzij relaxen wordt je creatiever, bouw je weer reserves op en kun je daadkrachtiger en efficiënter handelen. Geniet ongestoord met je gezelschap van een fijne sauna beleving.

Klik om te reserveren

Centraal in Nederland

Luxe overnachting Utrechtse Heuvelrug