Luxe overnachting met Jacuzzi

Arendsnest Luxury Apartments

Privé sauna met overnachting

Een privé wellness met overnachting klinkt als een ware beleving. Reserveer een overnachting voor 2 of ontspan met familie of vrienden. Geniet ongestoord van alle faciliteiten, privacy en rust. Even tijd voor jezelf en voor elkaar. Tijd om heerlijk te ontspannen en je lichaam en geest weer op te laden in een prachtige groene omgeving.

Gastenverblijven Klik om te reserveren
×

Arendsnest Luxury Apartments

Privé wellness met overnachting

Luxe overnachting met jacuzzi

Privé jacuzzi

Luxe overnachting

Compleet naar wens

Wat kan wellness een mens goed doen. De weldadige warmte van het water van de jacuzzi of de heerlijke geuren voor in de sauna zullen zowel lichaam als geest in balans brengen. Maak gebruik van de wellness faciliteiten wanneer het jou uitkomt. Uiteraard alleen voor jou en je gezelschap. 100 % relaxen en genieten. Precies zoals jij dat wilt.

Klik om te reserveren

Zij gingen je voor

Klantervaringen

Review sterren grijsblauw

Wat hebben we genoten met onze 2 baby’s in de mega Jacuzzi. Bij aankomst lag er een cadeautje voor de meiden klaar, erg attent. Het huisje is van alle gemakken voorzien.

– Cindy Jansmaat

Review sterren grijsblauw

Zeer warm welkom! Wij hebben een aangenaam verblijf gehad in deze landelijke, luxe Bed&Breakfast. Mooie ruime verblijfplaats met een voldoende privacy.

– Leentje Heyvaert

Review sterren grijsblauw

Met zijn tweeën hebben we even helemaal kunnen ontspannen. Ruime appartement met een heerlijke jacuzzi. Eigenaren waren vriendelijk en behulpzaam.

– Thomas en Marije Zwiers

Review sterren grijsblauw

Een hele fijne plek tussen de weilanden, en een appartement met veel privacy. De ontvangst was zeer gastvrij en alles was goed verzorgd. Zeker een aanrader!

– Florent Luyckx

Het gastverblijf

Het gastenverblijf

Eindeloze mogelijkheden

Zo kun je kiezen voor een romantische overnachting, of een nachtje weg met het gezin. Maar ook bijvoorbeeld een vriendinnenweekend of groepsaccommodatie tot 8 personen o.b.v. beide gastenverblijven behoort tot de mogelijkheden. Ervaar de rust in een natuurlijke omgeving waar je een luxe overnachting combineert met ontspanning.

Klik om te reserveren

Wellness overnachting

Geniet en ontspan

Arendsnest Luxury Apartments

Reserveer nu privé wellness met overnachting voor een enkele nacht of weekend en geniet van de faciliteiten. Onbeperkt genieten van privacy en luxe met een klein gezelschap of groep tot 8 personen. Ideaal als cadeau, reünie of nachtje weg met vrienden. Gun jezelf of iemand anders één of meerdere dagen ontspanning bij Arendsnest Luxury Apartments.

Klik om te reserveren

Centraal in Nederland

Luxe overnachting Utrechtse Heuvelrug